Читај ми!

Борјан, Милуновић и Дегенек: Сваки играч је првотимац, наставићемо да гинемо

Капитен Црвене звезде Милан Борјан и дефанзивци Милош Дегенек и Немања Милуновић након победе над Гентом изјавили су да је српски клуб заслужено победио, као и да нема опуштања у наставку Лиге Европе.

Звезда је са 2:0 савладала Гент у Белгији, головима Петровића и Милуновића.

"Није битно ко постигне гол, драго мије да сам то био ја, да смо после тога привели меч крају, најбитније да смо екипа и да смо заслужено победили", први су утисци стрелца другог гола Немање Милуновића.

Звезда је била ослављена неиграњем чак шесторице играча, али то није представљало алиби за српског шампиона.

"Сваки играч недостаје, поготово у оваквом систему такмичења. Игра се првенство, куп и Лига Европе, похвалио бих момке који су мењали оне који нису играли. Свако чека своју ситуацију и своју шансу. Сваки играч је првотимац и у стартних 11 и ово је резултат свлачионице", закључио је Милуновић.

"Одиграли смо квалитетан меч, нисмо могли почети боље, дали смо један гол на почетку, после и други у другом делу меча. Сви су одиграли сјајно, од Борјана, до шпицева, преко тренера, баш сви. Остале су још две утакмице, Гент нема бодове, Либерец има три, мислим да је све готово, али ми ћемо да гинемо и у наредним мечевима и да остваримо што више победа", рекао је Милош Дегенек.

Капитен Милан Борјан рекао је да је препоносан на саиграче.

"Не стајемо овде. Свака част момцима за вечерас, као капитен препоносан сам, мислим да су и навијачи, јер ово шта радимо је историјски", рекао је Борјан.

"Ја увек верујем у ову екипу, мораш да верујеш у момке који остављају срце на терену. Доказали су још једном колико воле Звезду, навијаче , клуб и фудбал и зато смо данас и победили. Идемо даље, пробаћемо да нападнемо прво место, све ћемо дати од себе, прво акценат на Рад у домаћем првенству у недељу, па потом Хофенхајм у четвртак", закључио је Борјан.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво