Читај ми!

Станковић за РТС: Нећемо спуштати гард док математички не обезбедимо пролеће у Европи

Тренер Црвене звезде Дејан Станковић био је задовољан победом у Белгији, а после меча захвалио је играчима на феноменалној утакмици и додао да екипа неће спуштати гард док се и математички не обезбеди европско пролеће.

Звезда је у Белгији савладала Гент са 2:0 и направила крупан корак ка пласману у наредну рунду такмичења, забележивши трећу узастопну победу у Лиги Европе.

"Трећа победа заредом. Ово је и за пет врхунских момака који су остали у Београду. Видели сте и овде момке који су оставили на терену све што су имали. Знали смо да ће бити тешко. Пробали смо да их успоримо, некад смо успели нека не. Али смо знали конкретно шта ћемо чекати. Радили смо, спремали смо се, али то не би значили да момци нису били овакви. Дали су све од себе на терену, у сваком моменту смо успели да контролишемо. Имали су путеве ван 16 метара, неке великих шанси нису имали. Не може увек да се ужива у лепоти, некад се иде само на резултат, што смо ми хтели вечерас", рекао је Станковић после меча за РТС.

Звезда није још математички обезбедила пласман међу преве две екипе у групи, а Станковић каже да неће спуштати гард.

"Није све јасно док не буде и математички. Фудбал је чудна игра. Ми спремамо утакмицу за утакмицу, следећи је Рад. После тога долази Хофенхајм код нас, док не буде математички - нећемо спуштати гард. Захвалио бих се момцима на поштеном раду, на поштеној утакмици, феноменалној. Препоносан сам на њих. Свака част клубу, свака част навијачима. Заједно можемо доста", сматра Станковић.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво