Читај ми!

Станојевић: Спремни и мотивисани за Металац

Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић, рекао је да ће његов тим бити максимално спреман за меч осмине финала Купа Србије против Металца.

Црно-бели ће у среду од 16 сати у Горњем Милановцу гостовати код екипе Металца.

"Играмо Куп, елиминиациона је утакмица. Знамо шта за нас значи трофеј, улазимо спремни и мотивисани. Надам се добром резултату", рекао је Станојевић на видео конференцији.

Партизан и Металац почетком октобра у 10. колу Суперлиге одиграли су нерешено 1:1, а Станојевић је упитан и колико ће сутрашњи меч разликовати од тог суперлигашког сусрета.

"Мора неко да победи, иако немате повољан резултат више ћете ризиковати него када је првенствени меч. Опасност је та што је утакмица елиминациона и на њиховом терену. Имамо велики притисак да прођемо, док ће они могу да играју растерећено. Што се тиче спортске освете, прошла утакмица је била коректна. Они су наши велики пријатељи и немам ту врсту размишљања. Имамо наш циљ", рекао је Станојевић.

Шеф стучног штаба црно-белих је рекао и да је Сејдуба Сума спреман за меч, али да још увек није дефинисано у којој мери ће помоћи екипи.

Станојевић је додао да ће сутра играти само они који су и физички и психолошки најспремнији.

"Здравствено стање екипе је одлично. Имамо проблем са Жаном Кристофом Бајбеком који још није спреман, а Лазар Марковић је осетио бол у мишићу. Остали су спремни", закључио је Станојевић.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво