Читај ми!

Ибра: Ако бих морао у рат – Михајловић у првом, ја у другом реду

Фудбалер Милана Златан Ибрахимовић велики је пријатељ Синише Михајловића чија је биографија једна од главних спортских вести у Италији. Српски тренер је представио књигу о свом животу који је, осим фантастичне каријере, обележила и борба са леукемијом, а важан део његовог професионалног живота чини и шведски фудбалер.

Ибрахимовић је поводом објављивања биографије говорио за лист Газета дело Спорт, додавши да се у почетку нису превише волели.

"Мислим да је Синиша сјајан човек. Срећан сам што га лично познајем. На почетку се нешто нисмо волели, али чим сам дошао у Интер одмах смо се заволели. Често сам говорио: 'Ако бих морао да идем у рат, Синиша би био у првом, а ја у другом реду", рекао је Ибрахимовић.

Михајловић, који тренутно води Болоњу, описао је како се развијао њихов однос.

"Желео да га 'убијем' када смо играли против Јувентуса. Мислио сам све најгоре о њему. На срећу ништа лоше се није десило, а када је дошао у Интер схватио сам колико је добар момак. Поносам сам што га има за пријатеља", надовезао се Миха.

Златан је често пута умео да говори како је један од најјачих играча на свету, али је имао другачије мишљење о Синиши.

"Рекао сам му: 'Реци ми шта ти треба, било шта, урадићу'", рекао је Ибра о борби Михајловића против леукемије.

Швеђанин је на крају закључио да је Синиша урадио све како би да га довео у Болоњу, за коју би играо џабе због Михајловића, али је прихватио Милан јер питање није било "Болоња или Милан", већ да ли да се пензионише или настави да игра.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво