Читај ми!

Митровић: Шкотска још пече, сви смо дали све од себе...

Пораз од Шкотске још боли, пече, али знам колико смо сви, играчи, селектор, сви у Савезу радили напорно да дођемо до те утакмице и пласирамо се на Европско првенство. Нисмо успели, пали смо, али нећемо одустати, изјавио је српски фудбалски репрезентативац Александар Митровић.

Он је на конференцији за медије после убедљиве победе против Русије 5:0 рекао да се та и утакмица против Шкотске не могу поредити, био је другачији амбијент, противник...

 

"Није било најбоље, није нам све полазило за ногом, али мислим да нико не може да каже нисмо дали све од себе, у животу и фудбалу потребно је мало среће, нисмо је имали, али нико не може да каже да нисмо урадили све да добијемо утакмицу. Некад имате лош дан, ништа не иде, тако је било са Шкотском, на крају је све отишло у пенале, ја сам имао несрећу да промашим, боли и даље. Било је похвала после Норвешке, сад су критике на реду, заслужили смо, истрпећемо мушки и настављамо даље. Знам да ће ови играчи бити на Европском првенству, нећемо да одустанемо ни по коју цену", емотивно је изговорио Митровић.

Он је казао да је победа против Русије потпуно заслужена, али да није плод растерећености после неуспеха против Шкотске.

"Нисмо били растерећеннији, када играте за репрезентацију увек постоји доза притиска да одиграте што боље. Добра утакмица и физички и тактички, одиграли смо чврсто, изненадили противника, били смо бољи ривал и заслужили смо победу, мада су и они имали неколико шанси. Дати пет голова Русији, јако озбиљној репрезентацији није лако", рекао је МИтровић.

Додао је да је екипа приоритет и да се не оптерећује тиме што се није уписао у стрелце.

На питање какав је осећај што је први пут био капитен, Митровић је рекао:

"Први пут од почетка, против Парагваја сам носио траку последњих 20 минута. Прелеп осећај, задовољство и велика част".

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво