Читај ми!

Лазовић, СМС и Николић заражени коронавирусом, репрезентација Србије десеткована

Нови проблеми за националну селекцију Србије. После капитена Александра Коларова и након што је Верона објавила да је Дарко Лазовић позитиван на коронавирус и неће моћи вечерас да помогне екипи, огласио се и Фудбалски савез Србије који је рекао и да су Сергеј Милинковић Савић и Ђорђе Николић такође позитивни на тестирању.

Лазовићев клуб Верона ово је потврдила на друштвеним мрежама. Такође се наводи да због тога неће играти против Русије. Док је ФСС објавио да су ван строја и СМС и Ђорђе Николић. Уз играче позитиван на корону је и један физиотерапеут.

Како налажу правила сва тројица су одмах по добијању позитивниг теста изоловани од остатка селекције и придржаваће се протокола док не добију негативан тест. Тек тада ће моћи да се врате у своје клубове.

Наша селекција изузетно ослабљена улази у одлучујући дуел против Русије. „Орлови" вечерас имају императив победе уколико желе да изборе опстанак у групу Б Лиге нација.

Поред капитена Коларова, Лазовића, Милинковић-Савића и Николића у тиму неће бити Тадић и Лукић. Мање повреде имају Костић и Митровић, а неће играти ни Катаи. Од раније ван строја је због короне и Лука Миливојевић. 

Остаје да се види како ће селектор Тумбаковић саставити екупи и ко ће вечерас од 20.45 да изађе на мегдан Русима.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво