Читај ми!

Тумбаковић: Коларов ће се вероватно опростити од репрезентације

Селектор Србије, Љубиша Тумбаковић, стао је у одбрану капитена "орлова" Александра Коларова, након пораза од Шкотске.

Тумбаковић је на конференцији за медије уочи утакмице против Русије у Лиги нација, коментарисао поједине медијске натписе да је Интер забранио Kоларову да игра против Шкотске.

"Познавајући Александра Kоларова, да је постојала најмања шанса да игра - то би и учинио. Ту немам дилему. Стављамо га у ситуацију да мора да се правда после 94 утакмице. Апсолутно сам на страни Kоларова. Посебно ми смета медијска ујдурма и спиновање ствари које нису проверене", изјавио је Тумбаковић.

Интер је у току дана саопштио да је Коларов позитиван на коронавирус, а селектор се дотакао и наводног одбијања Kоларова да уђе у игру у 119. минуту како би извео пенал.

"Сјајан је момак и личност. Није био у саставу и логично је да не шутира. А то што смо помислили да би нам фалио његов пенал можда и није коректно", рекао је Тумбаковић и додао да би звао Kоларова и за наредне акције, мада је велика вероватноћа да ће се он опростити од националног тима.

Србија ће против Русије играти и без Душана Тадића.  

"Што се тиче Тадића, осетио је повреду после утакмице у Мађарској, има проблем са задњом ложом и то је разлог што није у конкуренцији", навео је Тумбаковић.

Kада је у питању сутрашња утакмица, у којој је неопходна победа за опстанак у Б Лиги нација, Тумбаковић каже да ће екипа учинити све да оствари добар резултат.

"Не зависи све од нас, има и до противника. Руска репрезентација има квалитетне појединце. Поливалентни су, могу да изненаде противника у сваком смислу", поручио је Тумбаковић.

Утакмица између Србије и Русије игра се сутра од 20.45 на стадиону Рајко Митић.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво