Читај ми!

Станковић: Чудна утакмица коју су ”преломиле” измене

Чудна утакмица, доминирали смо од првог момента, требало је да имамо два или три поготка предности, а практично смо из првог шута примили гол, рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић после преокрета против Златибора (4:2) у Купу Србије.

"Исто тако је било и у наставку игре, из јединог покушаја смо примили гол. Изабрали смо тежи пут, а ја не бих више да преокрећемо резултат. Морамо да будемо концентрисани у одбрани. Противник нам по мечу направи једну или две прилике, а у тим ситуацијама мораш да будеш ”јак" и да не примиш гол, изјавио је Станковић.

Црвено бели су после преокрета у финишу дошли до победе од 4:2 и пласмана у наредну рунду

Звездин тренер додао је да су играчи са клупе -преокренули утакмицу.

"Тако да је утисак да су измене биле праве. Честитам играчима. Нема дилеме, чак и када се погледа статистика види се да смо били бољи. Ипак, не желим више да противнику дајемо предност. Практично сам дошао до тога да на полувремену нисам имао шта да кажем играчима, јер смо заслужили да водимо 3:0, али пита се и противник. Истрчали смо се, момци су показали карактер и морамо да останемо фокусирани до краја последњег циклуса за ову полусезону. Неће бити лако", закључио је Станковић.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво