Читај ми!

Пикси главни кандидат за селектора?

У медијима увелико трају нагађања о избору новог селектора фудбалске репрезентације, а као главни кандидат за место Љубише Тумбаковића наводи се Драган Стојковић Пикси. Сва нагађања биће вероватно разјашњена већ на седници Извршног одбора ФС Србије 25. новембра, коју је најавио председник ФСС Славиша Кокеза.

Иако ће Љубиша Тумбаковић водити репрезентацију на вечерашњем мечу са Мађарском и вероватно у среду са Русијом у мечевима Лиге Б, Групе 3 Лиге нација, у медијима су се појавиле спекулације о његовој смени.

Тумбаковићу је свакако истекао уговор са ФСС, али ће водити Србију на мечевима против Мађарске и Русије, који ће вероватно бити опроштајни за искусног тренера.

У медијима се наводи читав низ имена наших фудбалских стручњака као могућих наследника Тумбаковића, а као најизвеснији нови селектор наводи се Драган Стојковић Пикси. 

Некада нашем најбољем фудбалеру, прослављеном репрезентативцу, а затим и председнику ФС Југославије, дају се највеће шансе да преузме кормило репрезентације. 

За место селектора, између осталих, конкуришу Владан Милојевић, Саво Милошевић, Славиша Јокановић, па чак и Владимир Ивић и Вељко Пауновић.

Председник ФСС Славиша Кокеза је пре неколико дана најавио да ће сва питања, па вероватно и ово, добити одговор на седницама Извршног одбора 25. новембра и 20. децембра, за када је заказана седница Скупштине ФСС.

четвртак, 28. март 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво