Читај ми!

Фудбалери Звезде: Гент је много бољи него што се причало пре утакмице

Фудбалери Црвене звезде Милан Гајић и Немања Милуновић били су презадовољни победом над Гентом у Лиги Европе. Црвено-бели су савладали белгијског вицешампиона са 2:1 у трећем колу другог по јачини европског такмичења и дошли у добру позицију да прођу групу.

Гајић је истакао да је направљен нови корак ка главном циљу против екипе коју су многи отписали и пре почетка утакмице.

"Као и сваки други меч у Европи, такав је и овај био - изузетно тежак и неизвестан до последњег тренутка. Очекивали смо овакав меч, Гент има изузетне индивидуалце који су веома незгодни и брзи. Иако се атмосфера у јавности створила као да смо унапред победили ову утакмицу, они су ипак веома добра екипа, а самим тим и ова победа има још већи значај. Освојили смо шест бодова тако да идемо ка крајњем циљу, а то је пролаз у нокаут фазу Лиге Европе", истакао је Гајић.

Милуновић изјавио је да је екипа победом против Гента показала да заслужује место на европској сцени.

"Честитао бих момцима на оствареном одличном резултату, још једном смо показали зашто смо ту где јесмо. Била је заиста добра утакмица, екипа Гента пружила је добар отпор. Пустили смо их после првог гола да држе посед, нисмо се у почетку снашли у тој ситуацији, улазили су из другог плана нама иза леђа, међутим показали смо да смо екипа и дошли до изузетно битне победе", истакао је Милуновић.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво