Читај ми!

Пижон: Звезда би била још боља да је квалификације играла на Маракани

Презадовољан сам играма нашег тима, играмо веома добро и треба само тако да наставимо, каже легендарни фудбалер Црвене звезде Владимир Петровић Пижон.

Владимир Петровић је истакао да је поносан на свој клуб који се спрема за утакмицу са екипом Гента у Лиги Европе.

"Сваки звездаш је поносан на свој клуб, управо из разлога јер су резултати веома добри, убедљиво смо први на табели Суперлиге, а у Европи смо одлићно стартовали. Очекује нас меч са Гентом, који је и поред два пораза добра екипа, али верујем у наш квалитет", истакао је Петровић.

Према његовим речима, права је штета што у квалификацијама Звезда није играла на Маракани.

"Сигуран сам да би били још убедљивији резултати и то се видело на утакмици против Либереца. Снага Маракане је огромна, чак и када нема навијача, види се колико је битан фактор, нарочито у тим великим утакмицама. Да смо одиграли реванш меч против Омоније на Маракани сигуран сам да би исход био другачији, јер смо бољи и то су сви видели".

Зато је ово Звездин успех јер је полуфинале Купа, као и против Тиране, Омоније, Арарата играла на један меч као гост, приде су још и Хофенхајм и дерби играли на страни.

"Практично шест битних мечева у којима је јавност процењивала овај тим су играли на страни, "на нож" и то увек треба има у виду", закључио је Петровић.

Утакмица трећег кола Групе Л Лиге Европе између Звезде и Гента играће се у четвртак од 21.00 на стадиону "Рајко Митић" у Београду.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво