Читај ми!

Звезда наставила поделу сезонских улазница медицинарима

Црвена звезда наставила поделу сезонских улазница медицинарима, а овог пута на ред је дошла Земунска болница, коју је посетио капитен Милан Борјан и захвалио се запосленима на целокупном раду и труду који су уложили у борби са невидљивим непријатељем.

Фудбалски клуб Црвена звезда и поред изузетно густог распореда утакмица искористио је први слободан тренутак како би обрадовао још један део медицинског особља који је изразио жељу да уживо прати утакмице нашег клуба.

Захвалност због друштвено-одговорног рада који Црвена звезда пропагира истакао је начелник службе гинекологије у Земунској болници, Небојша Јовчић.

"Много нам значи подршка Фудбалског клуба Црвена звезда. Желео бих да се захвалим у име свих запослених у Земунској болници, ово је велика ствар за нас. Лепо је што видимо да у овим тешким тренуцима, клуб за који навијамо жели да нас подржи и помогне, а ми ћемо са своје стране подржавати њихове спортске успеха, као што је то било пре неколико дана", истакао је Небојша Јовчић.

Посету Земунској болници улепшао је и капитен Црвене звезде, Милан Борјан који је са задовољством уручио медицинарима поклоне које је клуб припремио за њих.

"Звезда је увек имала велико срце, то је показала много пута. Сви звездаши треба да буду поносни. Ми као играчи учинићемо све што је до нас како на терену, тако и ван њега да помогнемо. Захвалио бих се свим медицинарима на огромном труду у борби против корона вируса. Свакодневно се боре за здравље грађана, много им дугујемо због тога и читава држава треба да буде поносна на њих" рекао је Милан Борјан.

Осврнуо се голман нашег клуба и на подршку навијача која као што је истакао црвено-белима у овом тренутку много значи.

"Наши навијачи су увек уз нас, надам се да ће се ситуација ускоро смирити како би могли да нас бодре са трибина. Захвалио бих им се на огромној подршци, феноменалној кореографији на претходној утакмици и у оваквој тешкој ситуацију нашли су начин да буду уз нас. Сигуран сам да ће наставити да нас подржавају и у наредном периоду а ми ћемо да остављамо срце на терену", закључио је Милан Борјан.

 

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво