Читај ми!

ЛШ: Дерби у Торину, Јувентус дочекује Барселону (21.00 РТС1)

Фудбалери Јувентуса играју против Барселоне у мечу другог кола Групе Г Лиге шампиона. Дуел почиње у 21.00. Директан пренос је на нашем Првом програму, стрим на РТС Планети (за гледаоце из Србије). Ток мечева пратите на нашем порталу.

На реду су дуели другог кола у групама Е, Ф, Г и Х. Вече отварају мечеви Краснодар - Челси и Истанбул Башакшехир - ПСЖ, ови дуели почињу у 18.55. Сви остали сусрети почињу у 21.00.

Специјалитет вечери је свакако окршај Јувентуса и Барселоне у Торину. "Стара дама" игра без Кристијана Роналда, који је заражен коронавирусом и још се није опоравио. С друге стране ривал им је екипа пољуљаног самопоуздања Барселона на челу са Месијем.

Обе екипе славиле су у првом колу. Барселона је била убедљива портив Ференцвароша - 5:1. Међутим у овај меч улазе после пораза у ел Класику од Реала - 3:1. У коме су деловали заиста бледо, безидејно и без самопоуздања.

У међувремену председник клуба Бартомеу и комплетан борд директора је поднео оставку, тако да су услишене жеље играча и навијача. Остаје да се види да ли ће се то изазвати неку реакцију на терену? Свакако сјајна прилика за то је дуел против "Старе даме" у Торину.

Јувентус је у првом колу као гост савладао Динамо Кијев са 2:0. Предходног викенда у Серији А одиграли су нерешено 1:1 са Вероном. Тако да је, као и Барса, и екипа коју води Андреа Пирло помало пољуљана пред овај дуел, иако се налазе у бољој ситуацији од противника.

У задњих десет дуела ова два клуба Барселона је била успешнија, славила је у четири меча, Јувентус је изашао као победник у два наврата, а четири дуела су завршена без победника.

Дуел у Торину почиње у 21.00. Директан пренос је на нашем Првом програму, стрим на РТС Планети (за гледаоце из Србије). Ток мечева пратите на нашем порталу.

Лига шампиона - друго коло:

Уторак:

Група А:
Локомотива Москва - Бајерн Минхен 1:2
Атлетико Мадрид - Салцбург 3:2

Група Б:
Шахтјор - Интер 0:0
Борусија Менхенгладбах - Реал Мадрид 2:2

Група Ц:
Олимпик Марсеј - Манчестер сити 0:3
Порто - Олимпијакос 2:0

Група Д:
Аталанта - Ајакс 2:2
Ливерпул - Мидтјиленд 2:0

Среда:

Група Е:
18.55 - Краснодар - Челси
21.00 - Севиља - Рен

Група Ф:
21.00 - Борусија Дортмунд - Зенит
21.00 - Клуб Бриж - Лацио

Група Г:
21.00 - Ференцварош - Динамо Кијев
21.00 - Јувентус - Барселона (РТС1)

Група Х:
18.55 - Истанбул Башакшехир - ПСЖ
21.00 - Манчестер јунајтед - Лајпциг

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво