Читај ми!

Настављен Фуламов кошмар, Палас славио на "Котиџу"

Фудбалери Фулама доживели су нови пораз у Премијер лиги, пошто су у утакмици шестог кола на свом терену изгубили од Кристал Паласа 2:1.

Звучи невероватно, али Фулам је био бољи ривал на утакмици на "Крејвен котиџу". Поново је неефикасност скупо коштала екипу Скота Паркера, па је Палас накрају однео тријумф од 2:1.

Имао је Фулам теренску иницијативу током већег дела меча, али гости су стрпљиво чекали своје прилике и искористили их на најбољи могући начин.

Палас је до предности дошао већ у осмом минуту, када је Заха асистирао Ридевалду а овај затресао мрежу Фулама.

Домаћа екипа имала је неколико прилика да стигне до изједначења, Лукман је чак погодио и стативу, али једноставно недовољно је било употребљивих лопти за Александра Митровића.

У јеку напада Фулама, Палас стиже и до другог поготка. Таунзенд је упослио Батшуаија, овај ибацио пред гол домаће екипе, а Заха није имнао тежак задатак да постигне пети гол у шампионату.

Фулам у 86. минуту остаје са играчем мање на терену. Резервиста Камара неопрезно је стартовао, а псоле асистенције ВАР-а судија му показује црвени картон.

Једино позитивно што је Фуламнаправио на овој утакмици дело је Кернија у зауставном времену, који је прелепим ударцем савладао Гуаиту ипоставио коначан резултат.

Александар Митровић је одиграо 90 минута за домаћи тим, као и Лука Миливојевић који је носио капитенску траку Паласа око своје руке.

Фулам је остао на зачељу табеле Премијер лиге са само једним освојеним бодом, Кристал Палас је пети са 10 бодова.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво