Читај ми!

Станковић за РТС: Не замерам момцима, ситнице су одлучиле

Тренер Црвене звезде Дејан Станковић, након пораза од Хофенхајма од 2:0 у првом колу Лиге Европе, изјавио је да су ситнице превагнуле на страну ривала, да не замера својим играчима, али да се голови не смеју поклањати.

Звезда је поражена на гостовању код Хофенхајма, а Станковић је у другом полувремену зарадио црвени картон.

"Јака утакмица, добра за Црвену звезду. Успели смо да парирамо и будемо равноправни, пробали смо, оно што смо спремали да их угрозимо, можда смо могли и боље, поготово у првом полувремену. Они су добра екипа, уиграна, али смо пружили одличан отпор", први су утисци Станковића након меча.

Стратег Звезде наводи да је српска екипа имала своје шансе, поготово након прекида.

"Ситнице су учиниле да меч превагне на њихову страну. Имали смо и након примљеног гола шансе, из прекида. Не могу да будем задовољан поразом, поготово због другог гола, који је поклоњен. На томе треба радити, не могу замерити момцима ништа, одиграли су фајтерску, мушку утакмицу, ситнице одлучују и тако је било вечерас", рекао је Станковић.

"Имали смо шансе из прекида, можда смо могли били мирнији у полу-контрама и контрама, фалио је тај завршни пас. Једва чекам да се настави Европа, да се она игра, момци су заслужили више вечерас, добро су стајали на терену, дали су све од себе, али ситнице одлучују. Мора се бити ближе играчу, гол је примљен у задњем минуту, а некада гол разлика може решити разна питања, не волим поклоњене голове", додаје Станковић.

Шеф струке Црвене звезде изјавио је да не зна због чега је зарадио црвени картон.

"Не знам зашто ме је искључио. Ништа ружно нисам рекао, питао сам га да ли је био фаул. Преузимам одговорност, јесам водио енергично утакмицу, али он је више имао расправе са клупом, него самном. Мислим да црвени картон нема везе са везом", закључио је српски тренер.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво