Читај ми!

Звезда у Немачкој отвара нову групну фазу Лиге Европе (РТС 1, 21.00)

Фудбалери српског шампиона Црвене звезде почињу вечерас наступ у Лиги Европе, а противник у првом колу Групе Л је домаћин сусрета Хофенхајм. Меч у Немачкој почиње у 21 час, а пренос је на Првом програму РТС-а.

Црвено-бели су на пут отишли знанто ослабљени, с обзиром на то да у саставу неће бити Мирка Иванића и Гелора Канге (коронавирус), а под упитником су и наступи Александра Катаија и Ел Фарду Бена, као талентованог Жељка Гаврића.

Зато ће тренер Дејан Станковић бити приморан да мења, и да као на недовано одиграном ”вечитом” дербију у екипу уврсти и неколико младих играча.

Тако опет треба очекивати младог Страхињу Ераковића у одбрани, Његоша Петровића у везном реду а Вељка Николића на крилу.

Проблеме има и Себастијан Хенес, тренер Хофенхајма, који пак неће моћи да рачуна на свог вероватно најбољег играча Андреја Крамарића.

Ипак, у саставу ће бити српски репрезентативац Мијат Гаћиновић, као и недавно пристигло појачање из Фулама Рајан Сесењон.

"Познајемо нашег ривала, играју леп и офанзиван фудбал, брзи су веома, поготово у офанзивној транзицији. Морамо да водимо рачуна да им не остављамо лопте на средини терена где могу да нас казне. Видело се против Бајерна (победа 4:1) колико су опасни када осете тренутак непажње код противника, а клуб из Минхена је један од најбољих тимова на свету. Фалиће им Крамарић који је феноменалан играч, али они имају сјајне замене и фудбалере који могу да одговоре на све оно што тренер ствари пред њих. Ипак, добро смо се спремили за њих. Пробаћемо да их лимитирамо", поручио је Дејан Станковић на конференцији за медије пред меч.

Биће то први дуел две екипе у историји, а судиће га Шпанац Алехандро Ернандез.

Пренос меча са ”Рајн Некар арене” је у 21.00 на РТС 1, стрим је на РТС Планети (само за посетиоце из Србије), а текстуални коментар на нашем порталу.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво