Читај ми!

Станковић: Не спуштамо гард у Европи, поново ће бити младих играча на терену

Немамо притисак морања, што може да буде наша блага предност, али то не значи да ћемо спустити гард, рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић уочи старта у Лиги Европе против Хофенхајма.

"Тражићу да екипа слободно игра и мислим да сутра неке ствари могу да буду веома позитивне по нас. Биће поново младих фудбалера на терену, као и увек од када сам ја тренер", изјавио је Станковић на конференцији за медије.

Он је подсетио да је из његовог тима тешка утакмица – вечити дерби.

"Али, добро је што смо имали такву проверу пред меч који нас очекује. Фудбалери су добро, присутан је умор, али имамо још 24 сата до меча, тако да није ништа страшно. Календар је такав какав је, не треба ризиковати са ровитим играчима, јер имамо још много утакмица до репрезентативне паузе. Сваки следећи меч јесте најважнији, али има и утакмица у којима можемо више да калкулишемо са саставом", рекао је Станковић, уз констатацију да нема много дилема око поставе.

Посебно је анализирао екипу Хофенхајма.

"Познајемо нашег ривала, играју леп и офанзиван фудбал, брзи су веома, поготово у офанзивној транзицији. Морамо да водимо рачуна да им не остављамо лопте на средини терена где могу да нас казне. Видело се против Бајерна колико су опасни када осете тренутак непажње код противника, а клуб из Минхена је један од најбољих тимова на свету. Недостајаће им Крамарић, који је феноменалан играч, али они имају сјајне замене", истакао је Звездин тренер.

Каже да му је драго што црвено-беле веома поштују у Немачкој, али и да је то разумљиво због величине клуба.

Утакмица између Хофенхајма и Црвене звезде на програму је у четвртак од 21 сат, уз пренос на нашем Првом програму.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво