Читај ми!

Рад и Вождовац се извукли после пенала, велики преокрет Радника

Фудбалери Металца из Горњег Милановца, Вождовца, ИМТ-а, Војводине, Радника, Младости из Лучана, Чукаричког, Рада, новосадског Пролетера, Радничког из Ниша, Спартака из Суботице и ТСЦ-а пласирали су се у осмину финала Купа Србије.

Неколико занимљивих утакмица виђено је током дана на српским теренима, а велико изненађења направио је новобеоградски ИМТ, који је елиминисао Инђију са 2:1.

Драматично је било на Вождовцу и Бањици, али су суперлигаши успели да избегну елиминацију и прођу у наредну фазу после бољег извођења пенала.

Вождовац је на "крову" губио од Графичара 2:0, успео да у надокнади времена избори једанаестерце и потом се пласира даље. Рад је дочекао Колубару, утакмица је завршена без погодака, па су "грађевинари" били концентрисанији приликом шутирања пенала.

Спартак из Суботице је у гостима савладао Сушицу (0:2), Чукарички је на гостовању био бољи од Новог Пазара (1:3), Пролетер је славио у Пироту против Радничког (0:2), Младост је у Лучанима савладала Динамо из Врања, а Раднички Ниш славио је у Смедереву (1:2).

Бранилац пехара Војводина је са 2:0 победила на гостовању код Јединства из Руменке, ТСЦ је у другом полувремену сломио отпор Трајала у Крушевцу (0:2), док је велики преокрет направио Радник из Сурдулице.

Сурдуличани су губили од друголигаша Кабела са 3:0, али су у наставку постигли три поготка и са 4:3 ушли у осмину финала.

Дуел Црвене звезде и Златибора одложен је због обавеза црвено-белих у Лиги Европе.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво