Читај ми!

Станојевић: Дерби је архивиран, Бачка нови изазов

Фудбалери Партизана дочекују екипу из Бачке Паланке у шеснаестини финала Купа Србије, а тренер Александар Станојевић је истакао да ће после „вечитог“ дербија за његов тим то бити тешка утакмица али да се морају фокусирати на тај меч. Утакмица црно-белих и Бачке почиње у 16.00 у Хумској.

Тренер Партизана Александар Станојевић је нагласио да је свака утакмица после дербија тешка, а посебно ова, јер је црно-белима Куп веомам важан.

"Архивирали смо дерби, али су утакмице после њега увек тешке. Емотивно се превише испразните. Морамо да ухватимо нову енергију јер нам је Куп важан и морамо да покушамо да идемо до краја. Кренућемо изузетно мотивисано против Бачке, са најјачим тимом, без калкулација", истакао је Станојевић.

Стратег Партизана је анализирајући игру супарника констатовао да због домаћег терена црно-бели једу фаворити али и да гости умеју да изненаде својом игром.

"Озбиљно се спремамо, то је екипа која и када је губила, губила је са голом разлике. Не знам да ли је њима куп приоритет или не. И ми имамо одређених проблема. Амбиције су јасне, врло смо амбициозни, мотивисани и фокусирани. Надам се да ћемо проћи. Играћемо на нашем стадиону и не треба да причам да смо фаворити, али игра се једна утакмица".

Партизан неће моћи да рачуна на неколико својих стандардних играча попут Сејдуба Суме, Александра Шћекића и Филипа Холендера. 

Тренер Станојевић је истакао да ће тим изаћи на терен у тренутно најјачем саставу, а у њему ће дебити и нови нападач Партизана Жан-Кристоф Бајбек.

"Бајбек ће бити у конкуренцији, иако није довољно спреман. Видећемо за минутажу, али ће сигурно играти.", поручио је Станојевић.

Утакмица Партизана и Бачке почиње у 16.00 на стадиону у Хумској.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво