Читај ми!

Станковић: Могло да буде 2:0 или 3:0, не мењам мишљење о Ераковићу

Тренер Црвене звезде Дејан Станковић казао је да је његов тим има добре, али и лоше периоде у дуелу са Партизаном. "Вечити дерби" у Хумској завршен је нерешено 1:1, а шампион наше земље успео је да надокнади минус из ране фазе утакмице.

Станковић је навео да може бити задовољан одређеним сегментима утакмице, док има и оних који му се нису допали.

"Било је момената у првом полувремену. Добро је било првих 25 минута утакмице и првих 20 у другом полувремену. После тога је био дерби, он увек носи нешто своје. Тврда, такмичарска, неизвесна утакмица, какав и треба да буде дерби. Јесмо, поклонили смо први гол, али смо смогли снаге да идемо даље", рекао је Станковић.

Он је навео да му се није допало што је његов тим много играо уназад.

"Има доста ствари којима нисам задовољан. Доста је било игре уназад. Вероватно сам дерби вуче одговорност. Не могу да кажем дозу страха. Доста смо играли уназад, што није наша карактеристика. Али, разумем. Честитам мојим момцима на боду. Од 5.минута смо губили, могло је то да буде и 2:0, 3:0, не дај Боже. Али добро су стајали (фудбалери Звезде прим. аут) после тога, имали смо стативу, Дијего главом крајем првог полувремена..."

Станковић је од почетка ставио Страхињу Ераковића на место штопера, 19-годишњи момак је направио грешку код првог гола, али стратег Звезде верује у свог изабраника.

"После тога ми је деловао океј. На грешкама се учи, млад је, то може само да му буде школа. Не мењам мишљење, он је момак који може да игра за Црвену звезду и који ће играти за Црвену звезду", закључио је Станковић.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво