Читај ми!

Кадиз савладао Реал у Мадриду, Јовићу шанса са клупе

Фудбалери Реала из Мадрида, изненађујуће су поражени на свом терену од екипе Кадиза са 1:0 у мечу шестог кола Ла Лиге. Српски нападач Лука Јовић, на терену је провео петнаестак минута.

Сумњало се да ствари не функционишу најбоље у Реалу од почетка сезоне, али је шокантан пораз у Мадриду од екипе Кадиза то потврдио.

Реал је у досадашњем току шампионата бележио тријумфе, додуше минималне, али далеко од тога да је надигравао противнике.

Потврду лоше форме Реала истакао је Кадиз, новајлија у Ла Лиги, али екипа која је одлучила да у највишем рангу и остане.

Реал се поново мучио против ривала од којег је неколико пута јачи на папиру и против којег је морао бити доминантан и којег је морао рутински савладати.

Статистика меча каже да је Кадиз имао више удараца ка и у гол Реала, упркос томе што су изабраници Зинедина Зидана имали преко 70 одсто лопту у ногама.

Једини гол на мечу постигао је Антони Лозано у 16. минуту. Сјајно му је грудима лопту одложио Алваро Негредо, а Лозано је потом успео да савлада Куртоу.

Реал је на разне начине покушавао да угура лопту у гол ривала, али им је помало недостајало и среће, као и концентрације у завршници.

Зидан је у 78. минуту одлучио да на терен уведе Луку Јовића, који није успео до краја меча да донесе промену резултата.

У осталим суботњим мечевима, Атлетико је савладао Селту у Вигу са 2:0, док је Гранада као домаћин славила над Севиљом са 1:0.

Ла Лига шесто коло:

Субота: 

Гранада - Севиља 1:0
Селта - Атлетико Мадрид 0:2
Реал Мадрид - Кадиз 0:1
Хетафе - Барселона 1:0

Недеља:

Еибар - Осасуна
Атлетик Билбао - Леванте
Виљареал - Валенсија
Алавес - Елче
Уеска - Ваљадолид
Бетис - Реал Сосиједад

Табела: Реал Мадрид 10, Хетафе 10, Кадиз 10, Гранада 10, Реал Бетис 9, Атлетико Мадрид 8, Реал Сосиједад 8, Виљареал 8, Барселона 7, Севиља 7, Валенсија 7, Осасуна 6, Селта Виго 5, Еибар 4, Уеска 4, Елче 4, Алавес 4, Леванте 3, Атлетик Билбао 3, Ваљадолид 2.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво