Читај ми!

На италијанским стадионима без повећања броја навијача

Италијанска влада одбила је предлог о повећању броја посетилаца на спортским догађајима, укључујући и фудбалску Серију А. Надлежни додају да ће своју одлуку преиспитати када буду имали више информација о утицају ситуације у вези са ковидом 19 након отварања школа почетком месеца.

Италијански региони предложили су да се садашње ограничење од 1.000 гледалаца повећа на 25 одсто капацитета стадиона, што би омогућило присуство близу 20.000 навијача на већим стадионима, као што су Сан Сир у Милану и Олимпико у Риму.

Међутим, владин Техничко-научни комитет (ЦТС) саопштио је данас да би такав корак био преурањен због епидемиолошке ситуације везане за Ковид 19, преноси Ројтерс.

"ЦТС верује да садашњи услови не дозвољавају присуство гледалаца на догађајима на отвореном и у затвореном простору на начин на који то предлаже документ Конференције региона и аутономних покрајина", наводи се у саопштењу.

Надлежни додају да ће своју одлуку преиспитати када буду имали више информација о утицају ситуације у вези са ковидом 19 након отварања школа почетком месеца.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво