Бајерн наставља да уништава Барсу - талентовани Ајаксов бек одабрао Баварце

Суперталентовани бек Ајакса и млада нада америчког фудбала Сержињо Дест, налази се на корак од потписа за минхенски Бајерн. Баварци су тако покварили планове Барселони, која се сада окреће Аронсу из Норича и Емерсону из Бетиса.

Фудбалски клуб Бајерн решио је да на сваком пољу демолира Барселону. Након дебакла у полуфиналу Лиге шампиона у износу од 8:2, Барселона је и на тржишту поражена од Бајерна.

Талентовани десни бек Ајакса Сержињо Дест налази се пред потписом за баварски клуб.

Већ неколико дана траје полемика и нагађање да ли ће Дест одабрати Барсу или Бајерн, а изгледа да је он сам, случајно, донео одговор на питање.

Млади амерички фудбалер је приликом објаве на Инстаграму одао локацију на којој се налази, а то је било место где је Бајерн данас одрадио сликање за нову сезону. Након неког времена, Дест је објавио исту фотографију, али овога пута без локације.

Барселона ће очигледно морати негде другде да потражи новог десног бека, а као главни кандидати сада су Емерсон (којег је Барселона купила прошле сезоне и проследила Бетису) и Макс Аронс, бек Норича.

Шпански новинари, међу којима предњачи Гиљем Балаг, наводи да су Аронс и Барселона договорили услове око уговора и да остаје да Барса и Норич уговоре услове трансфера.

Барселона је у потрази за десним беком јер је готово извесно Семедо на излазним вратима клуба, пошто је уговорио услове са Вулверхемптоном.

Трансфер Семеда у Вулвсе износи око 35 милиона евра, а након његовог озваничења, Барса може да доведе новог десног бека.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво