Читај ми!

Луис Суарез иде у Атлетико, Јуве жели Морату

Луис Суарез дефинитивно напушта Барселону овог лета, а највероватније ће наредне сезоне играти у Атлетику, преносе шпански медији. Долазак Уругвајца значи да ће Алваро Мората бити вишак, па би репрезентативац Шпаније могао поново у Јувентус.

Иако се месецима говорило о преласку Луиса Суареза у Јувентус, уругвајски нападач ће, по свему судећи, каријеру наставити у Атлетику из Мадрида.

Шпански медији пренели су да је Суарез дефинитивно раскинуо уговор са Барселоном, после одлуке Роналда Кумана да не рачуна на Уругвајца наредне сезоне, па ће као слободан играч потписати за екипу Дијега Сименонеа.

Суарез је у Барселони провео шест сезона и са 198 постигнутих голова постао трећи најбољи стрелац у историји клуба. Током шест сезона освојио је 13 трофеја и освојио Златну копачку 2016. године.

Долазак Суареза међу "јорганџије" значи да ће Алваро Мората бити прекобројан нападач, па се очекује да репрезентативац Шпаније промени средину, а жељно га очекује Јувентус.

Мората је провео две сезоне у "Старој дами", са којом је играо и финале Лиге шампиона 2015. године, а у Торино би стигао као позјамљен играч из Атлетика.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво