Звезда искалила бес на Вождовцу у вечери Фалчинелија и сјајних голова

Ефикасном игром фудбалери Црвена звезде остварили су убедљиву победу од 6:0 против екипе Вождовца, у мечу осмог кола Линглонг Суперлиге Србије. Утакмицу су обележила два гола Фачинелија, те лепи и атрактивни голови Гаврића, Николића, Иванића и Павкова.

На Кипру није хтело, сада је ушло готово све. Црвена звезда је у осмом колу домаћег шампионата до врха напунила мрежу гостију са Вождовца - 6:0 (3:0).

Оно што нису успели на Кипру, црвено-бели су приказали у Београду против градског ривала.

Нападачка игра, на моменте врло течна, са јасном идејом да постигне што више голова дала је резултат већ у 17. минут, када је појачење из Италије Фијего Фалчинели врло лепо искористио центаршут са леве стране Милана Рдоића и одсечним полуволејем донео предност сво тиму.

Само три минута касније, изузетно леп гол постиже млади Жељко Гаврић, који са више од двадесет метара шаље неодбрањив шут под пречку голмана Прековића. Права ”лепотица” суперталентованог фудбалера најтрофејнијег српског клуба.

На одмор се отишло са великих 3:0, након што је поново агилни Фалачинели успео да главом лопту пошаље у гол гострију након корнера који је у 40. минуту меча извео Канга.

У настваку меча Звезда јесте ”спустила гас”, али је ипак постигла још два такође лепа гола.

Прво у 56. минуту млади Вељко Николић шаље волеј бомбу након одбитка са неких 6-17 метара, а онда резервиста у данашњем дуелу Мирко Иванић такође прелепим поготком (сличном Гаврићевом) у 58. минуту повећава на 5:0.

Да све буде лепо и комплетно потрудио се резервиста Милан Павков, који се на терену нашо у финишу после прилично дугог одсуства, а који је у првом минуту надокнаде времена са ивице шеснаестерца по земљи погодиоо даљи угао гола Вождовца за коначних 6:0. 

Ова, осма првенствена победа донела је српском прваку и лидеру шампионата 24 освојени бод, али и ”мир у кући” бар који дан...

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво