Лука Јовић на излазним вратима Реала

Српски нападач Лука Јовић и шпански гигант Реал Мадрид вероватно неће заједно ући у нову сезону, пошто је тренер Зинедин Зидан поручио Србину да би било боље да пронађе клуб где ће играти стандардно.

Лука Јовић дошао је у Реал Мадрид прошлог лета као млада звезда која би требало да помогне  Кариму Бенземи у нападу и то за чак 60 милиона евра.

Четрнаест месеци касније он је у Сан Себастијан на утакмицу против Реал Сосиједада отишао знајући да Зинедин Зидан не рачуна на њега ове сезоне.

Како преноси шпанска ”Марка”, Француз је од Јовића затражио да пронађе тим који ће отићи на позајмицу и добити више времена за играње.

Неки верују да српски нападач није успео да се прилагоди у Реалу због своје интровертне природе, док други истичу да он просто није спреман да буде стартер у тако великом европском клубу.

Како се наводи, управа ”краљевског клуба” је прихватила Зиданову идеју и уверени су да Јовић може поново да покаже трагове играча због којег су потрошили велики новац у трансферу из Франкфурта.

Међутим, додаје се да његова ситуација није ни мало једноставна, јер су наступи прошле сезоне били испод нивоа и договор о позјамици неће бити лако постићи.

У међувремену, Зидан има на располагању четири нападача, али само Бензема има сигурно место у првих 11.

Реал Мадрид је неколико пута покушавао да ”удоми” и Маријана Дијаза, а очекује и одлазак Борхе Мајорала упркос томе што је и он отпутовао у Сан Себастијан.

Зидан је пре меча са Баскијцима новинарима рекао да би свашта могло да се догодити у финишу прелазног рока, који траје до 5. октобра, те ваља очекивати нове трансфере и промоције на стадиону ”Сантијаго Бернабеу”.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво