Митровићеви голови недовољни против Бјелсине машинерије

Александар Митровић постигао је два поготка за Фулам у другом колу Премијер лиге, али је његова екипа поражена од феноменалног Лидса - 4:3.

Екипа Марсела Бјелсе још једном је показала да је дефинитивно треба гледатиу ове сезоне. После тесног пораза од Ливерпула (4:3), Лидс је истим резултатом савладао тим Фулама.

Александар Митровић дао је све од себе, постигао два поготка, али није могао да надокнади пропусте одбране лондонског тима, која прети да понесе епитет најгоре већ на старту сезоне.

Прва утакмица Премијер лиге на "Еланд роуду" после 16 година донела је велика узбуђења, па иако се у једном моменту чинило да су донмаћини осигурали тријунф, Фулам се вратио у живот и претио до краја меча.

Елдер Кошта је донео предност Лидсу, изједначио Митровић са беле тачке у 34, а онда је Пољак Клих са 11 метара поново донео превагу донаћем тиму.

Головима Бамфорда и Елдера Коште Лидс стиже до три гола предности у 57. минуту, али Боби Рид и Митровић враћају напетост у мечу у 67. минуту.

Упркос нападима Фулама, Лидс је задржао предност до краја меча и дошао до првих бодова у овој сезони.

Фулам остаје на зачељу, уз екипу ВБА, а менаџер Скот Паркер имаће пуне руке посла да тим из Лондона задржи међу најбољима.

уторак, 16. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво