Читај ми!

Звезди потребна срећа на жребу, тежак пут за Партизан и Војводину

Црвена звезда, Партизан и Војводина сазнаће потенцијалне ривале за плеј-оф квалификација за Лигу Европе на жребу у Ниону. Црвено-бели су испадањем из Лиге шампиона остали на могућности да се пласирају у друго по јачини европско такмичење, док ће Партизан и Војводина прво морати да одиграју мечеве трећег кола квалификација. Жреб у Ниону на програму је од 14 часова.

Фудбалски клуб Црвена звезда добио је листу потенцијалних ривала у плеј-офу квалификација за Лигу Европе.

Српски шампион испао је у трећој рунди квалификација за Лигу шампиона и имаће прилику да дође до другог по јачини европског такмичења, али ће му бити потребно и среће приликом извлачења куглица.

Црвено-бели сазнали су листу потенцијалних противника пошто је Уефа скратила списак и на њему има неколико веома звучних имена и тешких противника.

Ово су потенцијални ривали Црвене звезде: Лудогорец, победник меча Сарајево – Будућност Подгорица, бољи из меча "троугла" Рига – Тре Фиори/Селтик и бољи из сусрета Арарат Јерменија – Цеље.

Партизан је тешком муком дошао до тријумфа над Сфинтулом у Молдавији и обезбедио дуел са белгијским представником, екипом Шарлрое.

У случају тријумфа над Белгијанцима, ово ће бити потенцијални ривали црно-белих: Аполон Лимасол/Лех Познањ, Гранада/Локомотива Тбилиси, Сент Гален/АЕК.

Војводина, трећи српски представник у квалификацијама за Лигу Европе, има тежак задатак јер је очекује окршај са Стандардом из Лијежа. Ово су екипе против којих ће можда играти Војводина, уколико савладају Стандард: Ростов/Макаби Хаифа, Виљем Други/Ренџерс и Фехервар/Ремс.

Утакмице 3. кола квалификација играју се 24. септембра, а мечеви плеј-офа, у којем ће такође бити игран само по један меч, заказани су за 1. октобар.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво