Станковић: Требало је да преломимо утакмицу

Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић, после елиминиције на пенале од Омоније, изјавио је да је екипа морала раније да преломи меч.

Фудбалери Црвене звезде нису успели да се пласирају у последњу рунду квалификација за Лигу шампиона, пошто су на Кипру поражени од Омоније, после пенала.

"Били смо надмоћни 70 минута. Несрећно смо примили гол, вратили се у игру, издигли из свега и доминирали. Али када осетиш да је противник пао, онда мораш да постигнеш гол и решиш питање победника. Ми смо то морали да урадимо, а нисмо, иако смо били бољи", рекао је Станковић на конференцији за новинаре.

Kако наводи, видела се потом промена у њиховој игри, мноштво дугих лопти и прекида.

"После тога и температура, и важност утакмице, и тензија, просто су се играчи уморили. Што се пенала тиче, то је лутрија, не можеш знати ко ће проћи. Сигурно да је пораз још тежи, јер је дошао после једанаестераца. Још једном, морали смо да преломимо, али играчима ништа не замерам, дали су све од себе. Идемо даље, Црвена звезда је кроз историју пролазила и теже моменте. Окрећемо се Лиги Европе", истакао је тренер црвено-белих.

На крају посебно је похвалио играче који су изашли из повреде и одиграли данас.

"Гобељић, Родић, Kатаи и Бен су играчи који су стисли зубе и одиграли утакмицу, иако су изашли из повреда. Знам да ће бити критика и свега, али стојим при томе да нам је фалио гол у другом полувремену. Да смо га постигли, све би другачије било", рекао је Станковић.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво