Читај ми!

Фудбалери Звезде стигли на Кипар пред меч сезоне

Играчи и стручни штаб Црвене звезде допутовали на Кипар, где ће у среду играти меч трећег кола квалификација за Лигу шампиона против тамошњег шампиона Омоније (РТС 1, среда, 17.00).

Фудбалери Црвене звезде чартер-летом са аеродрома "Никола Тесла" кренули су пут главног града Кипра на мегдан екипи Омоније.

Пред црвено-белима је утакмица године, дуел треће рунде квалифилација за Лигу шампиона.

У случају тријумфа, Звезда би обезбедила учешће у Лиги Европе, али, оно што је важније, и прилику да кроз двомеч плеј-офа Лиге шампиона са грчким Олимпијакосом трећи пут заредом избори пласман у елитно такмичење.

Тренер Дејан Станковић на пут је повео 20 играча, који ће покушати да обезбеде толико жељени пролаз и победу.

На списку путника нашли су се: Милан Борјан, Зоран Поповић, Марко Гобељић, Милан Гајић, Милан Родић, Радован Панков, Немања Милуновић, Милош Дегенек, Секу Саного, Његош Петровић, Вељко Николић, Мирко Иванић, Душан Јованчић, Гелор Канга, Александар Катаи, Срдан Спиридоновић, Жељко Гаврић, Ел Фарду Бен, Алекса Вукановић и Дијего Фалчинели.

Ове сезоне у трећем колу квалификација за Лигу шампиона игра се само једна утакмица, а уколико не буде победника у регуларном делу, играће се продужеци, па ако и тада меч не буде решен, изводиће се једанаестерци.

Утакмица између Омоније и Црвене звезде игра се у среду у Никозији са почетком у 17 часова, уз директан пренос на Првом програму РТС-а.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво