Станковић пред Омонију: Сви здрави и спремни за меч сезоне у овом тренутку

Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић одржао је конференцију за новинаре поводом меча трећег кола квалификација за Лигу шампиона против Омоније. Изјавио је да шампион Србије у најјачем саставу путује за Кипар, где ће одиграти меч сезоне, бар у овом тренутку.

Једна од главних мистерија пред пут Црвене звезде на Кипар било је здравља појединих фудбалера, али је Станковић нагласио да ће Звезда играти у најјачем саставу. 

"Бен и Катаи су пропустили утакмицу против Чукаричког и сада су стопостотно спремни за дуел са Омонијом. Гобељић и Родић се такође добро осећају, имамо два дана да одлучимо који састав ће истрчати на терен", изјавио је тренер Црвене звезде.

Шеф струке шампиона Србије рекао је да је сусрет са Омонијом "меч сезоне у овом тренутку".

"У овом тренутку, ово јесте најважнија утакмица у овој сезони. Победом бисмо испунили један од циљева, а то је групна фаза европског такмичења", додаје Станковић.

Станковић је на клупу Звезде сео прошле сезоне, а један од његових циљева био је да црвено-бели играју офанзиван фудбал, чему се нада и у утакмици на Кипру.

"Трудимо се увек да играмо добар и офанзиван фудбал. Надамо се да ће тако бити и у среду, али све зависи како ће се ући у утакмицу. Бићемо стрпљиви, али то не значи да ћемо се бранити", закључио је Станковић.

Црвена звезда игра у среду од 17.00 у гостима против кипарске Омоније.

Победом против шампиона Кипра, српски тим би аутоматски обезбедио групну фазу Лиге Европе, а у последњој фази квалификација за Лигу шампиона би изборио дуел са Олимпијакосом.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво