Читај ми!

Звезда мислила на Омонију али победила Чуку, деби Фалчинелија

Сигурном и ефикасном игром играчи Црвене звезде савладали су Чукарички на Бановом Брду са 3:1 и тако направили лепу увертиру пред најважнију утакмицу сезоне против Омоније на Кипру (среда од 17.00). Први наступ у дресу славног београдског тима забележио је и новајлија Дијего Фалчинели.

Овде погледајте наш лајв блог са овог меча.

Црвено-бели су одлично отоворили меч и дошли до предности већ у трећем минуту преко Милуновића, који био најспретнији након покушаја Боаћија и одбијене лопте коју је снажним и прецизним ударцем послао у мрежу голмана Петровића.

Иванић је дуплирао предност у петом минуту наставка након шута са 16-17 метра након којег је лопта погодила једног одбрамбеног играча и променила пут таман толико да заврши у мрежи.

Убрзо након тога је Гелор Канга постигао трећи гол, и то из пенала који је претходно изнудио Вукановић у 54. минуту.

До краја меча виђене су две стативе (по једна на обе стране), тешка повреда колена капитена домаћих Марка Доцића након старта Санога на истеку сата игре, да би коначан резултат у 84. минуту поставио Милан Савић.

Меч и седму победу Звезде у исто толико мечева у првенству обележио је и деби италијанског нападача Дијега Фалчинелија, који је раније данас потписао уговор о једногодишњој позајмици са Звездом.

Српског шампиона у среду од 17 часова у Никозији очекује најважнија утакмица сезоне и дуел трећег кола кавлификација за Лигу шампиона против екипе Омоније, шампиона Кипра.

Тај меч умногоме ће одредити сезону најтрофејнијег српског клуба.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво