Шпански медији о дебаклу Барселоне: Историјско понижење

Шпански медији сложни су у оцени да је дебакл фудбалера Барселоне у четвртфиналу Лиге шампиона од Бајерна са 8:2, историјско понижење.

Фудбалери Бајерна пласирали су се у полуфинале Лиге шампиона, пошто су синоћ у Лисабону декласирали Барселону са 8:2 (4:1).

У победи која ће остати записана у историји, голове за Бајерн постигли су Томас Милер у 4. и 31. минуту, Иван Перишићу у 22, Серж Гнабри у 28, Џошуа Химик у 63, Роберт Левандовски у 82. и Фелипе Кутињо у 85. и 89. минуту.

"Најтужнија ноћ у историји Барселоне. Ово је понижавајући резултат, у рангу пораза у финалу Лиге шампиона у Атини 1995. године од Милана 4:0", наводи Марка.

"Историјско понижење" је наслов у Спорту и АС-у, док Мундо Депортиво каже да је пораз од Бајерна "крај срамотног циклуса", подсетивши у тексту да Барселона први пут после 12 година завршава сезону без трофеја.

Шта даље? Јасно је да прво следи смена "недораслог" тренера Кике Сетијена, као и велика реконструкција тима у којој нико није недодирљив, па ни Лионел Меси, наводе медији.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво