Македа не долази у Београд, Звезда не жели новог нападача

Црвена звезда неће доводити Федерика Македу, нити било ког другог нападача, тврде у редовима српског фудбалског шампиона.

Последњих дана бројни медији су спекулисали да ће италијански голгетер, некада велика нада Манчестер јунајтеда, стићи на "Маракану".

Ипак, то се неће догодити јер, како је Танјугу речено у Звезди, црвено-бели имају четири изванредна шпица - Боаћија, Павкова, Томанеа и Kрстовића, а по потреби ту позицији су често играли и Бен и Вукановић.

"У овом тренутку нема потребе да доводимо седмог шпица. Сви ови играчи примају плату у Црвеној звезди и морамо водити рачуна да додатно не оптерећујемо буџет за плате. Не треба заборавити да имамо лимит на четири странца, а ми их већ имамо шест (Саного, Kанга, Бен, Боаћи, Томане, Гарсија)", речено је у клубу.

У Звезди не желе да направе грешку из прошле године, када су "из жеље да имају што бољи тим доводили нове играче пре него што оду они који су ту".

То је, сматрају у Звезди, помогло у освајању шампионске титуле, али и многим играчима онемогућило да имају довољну минутажу и покажу сав квалитет.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво