Интер и Леверкузен на РТС-у, Јунајтед против Копенхагена

Утакмицама Интер - Бајер Леверкузен и Манчестер јунајтед - Копенхаген почиње четвртфинална фаза Лиге Европе, чија завршница се игра у Немачкој. Оба дуела на програму су од 21 сат, а меч Интера и Леверкузена можете гледати у директном преносу на Првом програму РТС-а, стрим је на РТС планети (само за кориснике из Србије), док ток утакмице и промене резутлата пратите на нашем порталу.

Интер је у претходној рунди елиминисао Хетафе, док је Леверкузен елиминисао шкотски Ренџерс.

Због пандемије коронавируса, завршница другог по јачини европског такмичења пребачена је у четири немачка града и сви окршаји ће бити играни на једну победу.

"Неразури" важе за фаворите у овом мечу, а тренер Антонио Конте ће на располагању имати све играче осим Матијаса Весина, док на другој страни неће играти Амири, Арангуис и Паулињо.

"Без сумње, Интер је главни фаворит за освајање Лиге Европе. Бајер је такође сјајан тим, имају Каија Хаверца, али Конте има предност у овом дуелу. Ко год да победи у овом двомечу, готово сигурно ће освојити Лигу Европе. Полуфинале, где ће противник бити Шахтјор или Базел, биће лак посао", рекао је некадашњи немачки репрезентативац Матијас Бреме:

"На другој страни ће вероватно до финала стићи Манчестер јунајтед, али Интер и Бајер су бољи тимови."

Италијански представник се у полуфиналу укршта са победником дуела Шахтјор - Базел, који је на програму у уторак.

У истом термину када се игра меч Интера и Бајера, Манчестер јунајтед "дочекује" Копенхаген, у жељи да оправда улогу фаворита и дође до борбе за трофеј који је освојио 2017. године.

Успешнији из овог меча састаће се са бољим из сусрета Вулверхемптона и Севиље.

уторак, 16. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво