Ераковић после дебија у првом тиму Звезде: Било је позитивне треме

Млади фудбалер Црвене звезде Страхиња Ераковић рекао је да је био узбуђен због свог дебитатантског наступа за сениорски тим црвено-белих.

Деветнаестогодишњи дефанзивац јуче је дебитовао за Звезду у мечу првог кола Суперлиге против Новог Пазара, у ком су изабраници Дејана Станковића славили 3:0.

"Ово је мој сан, од малих ногу, од када сам почео да тренирам фудбал - да дебитујем за први тим Црвене звезде. Остаје жал што је било пред празним трибинама, јер имам огромну жељу да истрчим пред наше навијаче и да заједно са њима славим победе. Надам се да ћу убрзо имати прилику да се покажем и нашем 12. играчу", рекао је Ераковић за клупски сајт.

"Постојала је позитивна трема, што је и нормално, али мислим да се то није видело на терену. Драго ми је и што нисмо примили гол, јер је за екипу веома важно да ми у дефанзиви уливамо сигурност и не правимо грешке".

Услед нових правила, резервни играчи су уместо на клупама седели на трибинама, тако да је млади штопер ипак имао подршку.

"Бодрили су ме саиграчи, не само данас, већ од када сам прекомандован у први тим. Овде сам међу најмлађима и старији играчи ми доста помажу. Лепо сам се уклопио, прихватам сугестије без проблема и сујете и заиста се трудим да их што више слушам како би унапредио игру", закључио је Ераковић.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво