Реал неће морати у карантин пред меч са Ситијем

Тим Реал Мадрида неће морати у двонедељни карантин по доласку у Уједињено Краљевство пред реванш меч осмине финала Лиге шампиона са Манчестер ситијем. Влада Енглеске је одлучила да фудбалере изузме од новог правила о обавезном карантину за све који долазе из Шпаније, потврђено је за Скај Спорт.

Реванш меч Манчестер ситија и Реал Мадрида треба да се одигра 7. августа на Етихаду, а како је у Уједињеном Краљевству поново на снази правило о обавезном карантину за све који долазе из Шпаније то је представљало проблем због кога је влада донела посебну одлуку.

Већ постоје смернице које омогућавају одржавање одређених елитних међународних спортских догађаја, па су оне примењене у овом случају. 

Према тим смерницама предвиђено је да од правила обавезног карантина буду изузети појединци који живе и раде у контролисаним условима. То се посебно односи на спортисте, званична лица, тренере, медицинаре, механичаре и чланове медијских делегација.

Реванш меч осмине финала Лиге шампиона Манчестер ситија и Реал Мадрида играће се 7. августа, а у првом мечу на гостовању у Мадриду славио је Манчестер сити са 2:1.

петак, 29. март 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво