Катаи: Феноменалан је осећај поново обући звездин дрес

Фудбалери Црвене звезде надиграли су ИМТ са 2:0 у првој контролној утакмици у оквиру припрема за нову сезону. У тиму је поново заиграо искусни нападач Александар Катаи који је после меча истакао да је феноменалан осећај поново обући црвено-бели дрес и сигуран је да ће игра шампиона Србије по завршетку припрема бити "знатно боља".

После победе над тимом ИМТ-а Александар Катаи је био посебно задовољан игром екипе али и специфичним осећањима које буди повратак у црвено-бели тим.

„Феноменалан је осећај поново обући Звездин дрес. Иако је припремна утакмица, напорно смо радили претходних дана. Прелепо је било поново играти за Црвену звезду. Припреме су у току, ноге су тешке, поред тога терен није био идеалан, али то не сме да буде изговор. Сигуран сам да ће наша игра по завршетку припрема изгледати знатно боље." рекао је Катаи за сајт клуба.

Посебно је истакао задовољство напорним радом на припремама.

„Сјајно радимо на припремама, сваки играч улаже максималан напор да се покаже, међутим на тренеру је да прича о нашем залагању. Припреме су за десетку, за сада све пролази у најбољем реду."

Као један од најискуснијих играча осврнуо се и на специфичан однос и сарадњу са најмлађим члановима тима. 

„Трудимо се да им помогнемо како саветима, тако и самом подршком нас старијих играча. Сјајни су момци и сигуран сам да их очекује блистава каријера. Подршка је узајамна, услед целе ситуације са корона вирусом једни друге бодримо што је и најбитније за атмосферу у једном тиму. Окрећемо се наставку припрема и са нестрпљењем ишчекујемо почетак сезоне у којој ћемо покушати да остваримо велике успехе.", рекао је Катаи.

Тим Звезде очекује још једна контролна утакмица 20. јула против Металца у Горњем Милановцу, а три дана после тога се црвено-бели врају у Београд на други део припрема.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво