Бејлова "дремка" против Алавеса, навијачи бесни

Фудбалер Реал Мадрида Гарет Бејл поново се нашао на удару критика навијача 'краљевског клуба' због начина на који се понашао током утакмице са Алавесом.

У победи против Алавеса којом је Реал стигао надомак титуле првака Бејл је одгледао читав меч са трибина. Ипак, чини се да Велшанина превише не погађа што је у немилости Зинедина Зидана који га је још једном оставио на клупи.

Камере су снимиле Бејла када је у једном тренутку навукао заштитну маску преко очију како би мало "одремао". Зидан је последњу измену направио у финишу меча, а Бејл је, када је схватио да неће добити прилику на ни на овом мечу, ироничним осмехом све то испратио из удобности столице на трибинама.

Корисници на друштвеним мрежама овакво понашање сматрају скандалозним и непрофесионалним: "За ово прима 15 милиона еура годишње", написао је један од навијача Реала.

Велшанин је ове сезоне одиграо само 20 утакмица у дресу Реала и постигао је само три поготка, а увелико се прича о његовом одласку из Мадрида, обзиром да је видно незадовољан третманом у 'краљевском клубу'.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво