ЛШ: Роналдо може на свој Реал, потенцијални класик Барсе и Бајерна

Жребом у Ниону извучени су парови четвртфинала Фајнал-ејта Лиге шампиона, у којем нас очекују спектакуларне утакмице. У првом четвртфиналу састаће се победници двомеча Реал Мадрид – Манчестер сити (први меч 1:2) и Олимпик Лион – Јувентус (1:0), што значи да постоји шанса да Кристијано Роналдо заигра против "својих" Мадриђана. У другом ће играти Лајпциг и Атлетико Мадрид, док нас у трећем чека потенцијални класик између Барселоне и Бајерна, уколико Каталонци претходно елиминишу Наполи (0:0), а Баварци одбране 3:0 против Челсија из првог дуела. У последњем окршају за полуфинале састаће се Аталанта и Пари Сен Жермен. У полуфиналу се укрштају бољи из првог и трећег четвртфинала, односно другог и четвртог.

У четвртфинале су се пре паузе због коронавируса пласирали Аталанта, Атлетико Мадрид, Лајпциг и Пари Сен Жермен, док ћемо четири преостала учесника знати након што буду одиграни реванши.

Термини су 7. и 8. август, а састају се Бајерн Минхен – Челси (3:0), Барселона – Наполи (0:0), Манчестер сити – Реал Мадрид (2:1) и Јувентус – Олимпик Лион (0:1).

Фајнал-ејт ће бити одржан између 12. и 23. августа у Лисабону, где ће бити играно и финале, које је било заказано за Истанбул.

Након жреба за Лигу шампиона, од 13 часова, на програму је извлачење парова за завршницу Лиге Европе, која ће бити играна у четири немачка града.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво