Клоп писао навијачима: Стрпите се, славићемо кад дође време

Менаџер Ливерпула Јирген Клоп позвао је навијаче да се стрпе и сачекају право време за прославу шампионске титуле, која је на "Енфилд" стигла после 30 година.

"Црвени" су прошле недеље званично постали шампиони Енглеске, а након тог успеха, неколико хиљада присталица успех је славило на улицама Ливерпула, упркос мерама уведеним због пандемије коронавируса.

"И ја сам људско биће и ваша страст је као и моја. Сада је најважније да не буде јавних окупљања. То дугујемо онима који су најугроженији у друштву, здравственим радницима који толико раде и којима смо аплаудирали, полицији и локалним властима који нам помажу. Молим вас, славите, али на безбедан начцин, тамо где не постоји ризик од ширења вируса", написао је Клоп у отвореном писму навијачима и додао и да ће славље бити организовано када за то буде право време.

"Волим вашу страст, песме, одлучност да не прихватате пораз, вашу посвећеност, разумевање игре и веру у све што радимо. Када буде право време, прославићемо заједно. Сада останите код куће", поручио је немачки стручњак.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво