Празник српског фудбала, Партизан и Војводина за трофеј Купа Србије

На стадиону "Чаир" у Нишу у 19 часова састају се Војводина и Партизан у финалу Купа Србије, меча који треба да представља празник српског фудбала.

Партизан и Војводина вечерас у Нишу бориће се за трофеј Купа, црно-бели за пети узастопно, Новосађани за тек други у историји, а Лалатовић за први у тренерској каријери.

Финале Купа Србије које ће нам дефинитивно донети много узбуђења и неизвесности. И одговор на питање да ли ће Партизан својим петим везаним тријумфом да изједначи рекорд Хајдука из Сплита из лиге СФРЈ или ће Војводина да освоји свој други трофеј, после тријумфа 2014, у осам одиграних финала.

У последњем мечу Суперлиге Србије у Новом Саду славила је Војводина, у утакмици без такмичарског значаја у којој је Партизан играо практично са резервним саставом...

„Ми ћемо све учинити да заборавимо неке раније утакмице, ону из новембра када смо поражени, а треба да се водимо овом последњом утакмицом коју смо победили без обзира што је Партизан играо у измењеном саставу", рекао је тренер Војводине Ненад Лалатовић.

Тренер Партизана Саво Милошевић не крије да Партизан жели трофејом да заврши сезону: „Оба тима у финалу су велика а Партизан увек и на сваком месту жели победу".

Фудбалски савез Србије упутио је апел навијачима уочи меча: "ФСС жели да упути апел, као и да обавести све они који ће присуствовати последњем мечу такмичарске сезоне 2019/20. да се придржавају Закона о спречавању насиља и недоличног понашања на спортским приредбама, уз напомену да је обавезно поседовање индентификационог документа (личне карте, путне исправе и сл) приликом куповине улазница (једно лице не може да купи више од четири улазнице). Улаз на стадион биће омогућен навијачима два сата пред почетак меча, дакле од 17,00", наводи се у саопштењу.

Финале Купа Србије између Војводине и Партизана игра се од 19 сати на нишком "Чаиру".

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво