Звезда довела прво појачање, Спиридоновић у црвено-белом

Фудбалски клуб Црвена звезда довео је прво појачање у летњем прелазном року, реч је о Срђану Спиридоновићу који долази из пољског Погона.

Спиридоновић је са шампионом Србије потписао трогодишњи уговор, након чега је изјавио да му је "изузетно драго што се враћа кући".

"Част ми је што сам стигао у највећи клуб на Балкану. Поносан сам због чињенице да Дејан Станковић има поверења у мене, то је привилегија. Даћу све од себе да то оправдам на терену. Ја сам поносан Србин и биће сјајно играти код куће", истакао је 26-годишњи фудбалер.

Спортски директор Црвене звезде, Митар Мркела истиче да је Спиридоновић дугогодишња жеља српског клуба.

"Задовољан сам потписом Спиридоновића. Он је један од играча које смо усагласали са Дејаном Станковићем и његовим стручним штабом. Пратили смо га и прошле године, било је неких прича да ће и тада доћи, али то се није десило. Веома сам задовољан што смо у овом прелазном року успели да реализујемо тај трансфер. Верујем да ће Спиридоновић бити добро појачање", тврди спортски директор Црвене звезде.

Срђан Спиридоновић је рођен 13. октобра 1993. године у Бечу. Прошао је омладинске школе бечког Рапида и локалног ривала Аустрије у којој је направио и прве професионалне кораке.

Потом је носио дресове Вићенце и Месине у Италији, након чега се вратио у Аустрију, играјући за Адмиру. Пре одласка у Пољску, где је наступао за екипу Погона, Спиридоновић је играо за грчки Паниониос.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво