Милошевић и Лалатовић: Нема фаворита у финалу Купа

Финале Купа је специфична утакмица у којој никако нема фаворита, поручили су тренери фудбалера Партизана и Војводине, Саво Милошевић и Ненад Лалатовић, на заједничкој конференцији за новинаре у хотелу "Хилтон" у Београду.

Партизан и Војводина у среду увече у Нишу бориће се за трофеј Купа, црно-бели за пети узастопно, Новосађани за тек други у историји, а Лалатовић за први у тренерској каријери.

"Нема фаворита, као и увек у финалу, можемо причати само о благом фавориту на папиру, али све то пада у воду кад почне утакмица", истиче Милошевић.

Лалатовић се слаже да су шансе 50:50, али сматра да ће ривал имати два битна фактора на својој страни.

"Партизан је искуснији, играју у Нишу пред верујем 10.000 својих навијача. Мени је жао што наши навијачи неће доћи, али ми смо спремни, очекујемо тешку утакмицу, велику борбу на терену и надам се да ћемо освојити трофеј", рекао је он.

Партизан и Војводина ове сезоне састали су се два пута у првенству, јесенас у Београду било је 4:0 за црно-беле, а пре неколико дана у Новом Саду 1:0 за црвено-беле.

"Ми ћемо се водити тиме да заборавимо утакмицу из новембра где смо изгубили 4:0, а да се водимо овом од пре неколико дана. У ком год саставу је, Партизан има квалитет, ми смо одиграли добру утакмицу и надам се да ћемо је поновити", истакао је Лалатовић.

Још једном је нагласио да "воли да победи Партизан", али да је срамота што навијачи црно-белих уместо њега вређају његову бившу супругу.

Војводина ће играти без Мирка Топића и Богдана Младеновића, док се Милошевић нада да ће моћи да рачуна на најјачи тим.

Новинаре је занимало да ли ће се Милошевић поново теститати на коронавирус, јер је недавно на Дорћолу играо фудбал са зараженим бугарским тенисером Григором Димитровом.

"Већ сам се тестирао два пута, ако је до сад нисам добио, верујем да нећу ни сад", поручио је Милошевић.

Финале Купа Србије између Војводине и Партизана игра се у среду од 19 сати на нишком "Чаиру".

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво