Радуловић: Најлепши дан у мом животу

Млади фудбалер Црвене звезде Андрија Радуловић, стрелац на дебију против Радника, изјавио је да је тешко описати колико је срећан. Црвено-бели су надиграли Радник са 4:1, а Радуловић је у 85. постигао гол из пенала за 3:1.

Пред нешто више од 14.000 гледалаца, на првом мечу на "Маракани" после пандемије коронавируса, дебитант Андрија Радуловић је постигао свој први гол за црвено-беле и није крио задовољство после утакмице.

"Једно велико искуство за мене. Срећан сам што сам уопште и тренирао са првим тимом. Ово је мој најлепши дан у животу. Добио сам шансу да дебитујем и мислим да сам ову прилику искористио на прави начин. Нисам могао лепши деби да замислим, прва утакмица и одмах гол на Маракани.", рекао је Радуловић за клупски сајт.

Он је додао да му много значи подршка тренера Дејана Станковића, који му је дао шансу да дебитује после само неколико тренинга са првим тимом.

"Дајем све од себе, трудим се и верујем да могу много. Млад сам, време је испред мене, али ми много значи што видим да клуб, као и Дејан Станковић, верују у мене. Мислим да не постоји већа привилегија тренирати у клубу који највише волиш, поред човека који је легенда клуба и српског фудбала.", истиче момак рођен 2002. године.

Радуловић је објаснио како је дошло до тога да управо он буде извођач једанаестерца.

"Нисам стварно очекивао да ће ми саиграчи препустити извођење пенала. Капитен Милан Борјан је узео лопту и рекао да ја шутирам и захвалан сам му на томе. Сви су били срећни због тога, бодрили су ме пре пенала, тако да смо још једном показали да смо сви заједно једна велика породица."

После сјајних партија у Омладинској лиги, као и Лиги шампиона за младе, крилни нападач је скренуо пажњу на себе.

"На неки начин сам очекивао позив првог тима. Знао сам колико сам пружио играма у омладинској селекцији. Са друге стране, нисам очекивао да ће бити на овакав начин, али осећај је свакако невероватан и не могу речима описати колико сам срећан. Такође, желим да се захвалим свим звездашима на громогласном аплаузу код мог уласка на терен. То ми је дало још већу снагу и жељу да покажем колико умем.", истакао је Радуловић.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво