Милошевић: Задовољан приступом, неки играчи троше кредит

Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић изјавио је да је генерално задовољан изадњем свог тима на мечу против Радника из Сурдулице. Двоструки стрелац Партизана Такума Асано изјавио је да је задовољан својим издањем у победи против Радника из Сурдулице, али да остаје жал за пропуштеним шансама.

Црно-бели пласирали су се у полуфинале Купа победом против Радника од 2:1.

"Добра, прва куп утакмица. Знали смо да ће бити тешко, да је противник мотивисан. Успели смо да постигнемо два гола и да направимо још неколико акција и шанси", рекао је Милошевић после меча.

Милошевић је истакао и да је лоша реализација опет била проблем његовог тима, али да је имао чиме и да буде задовољан.

"Највећи проблем је опет била реализација. Кад промашите толико шанси, увек на крају стрепите. Неки играчи полако троше кредит који имају, али и те ствари ћемо решавати у свлачионици. Генаралнио могу да будем задовољан односом током свих 90 минута, Имали смо проблем на почетку меча да уђемо у игру због прекида, није било за очекивати да момци одмах уђу концентрисано", закључио је Милошевић.

Асано: Задовољан, али и несрећан због пропуштених шанси

Двоструки стрелац Партизана Такума Асано изјавио је да је задовољан својим издањем у победи против Радника из Сурдулице, али да остаје жал за пропуштеним шансама.

"Са једне стране сам задовољан постигнутим, јер сам дао два гола и пласирали смо се у полуфинале Купа Србије, а са друге сам несрећан због пропуштених шанси. Заиста сам желео да дам још голова и мислим да се та жеља и видела", рекао је Асано за клупски сајт после меча.

Асано је истакао и да је далеко од свог играчког максимума.

"Могу рећи да сам сада заиста свој на своме и да сам се потпуно адаптирао и на клуб, земљу, услове. Али ово је далеко од мог максимума, желим и могу још много више и радићу на томе. Хвала свим саиграчима који су од првог дана уз мене, који ми помажу. Хвала и Натху на савршеној лопти за гол..Као и читавом тиму", закључио је Асано.

 

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво