Првог дана продато 4.000 улазница за меч Звезда – Радник

Фудбалски клуб Црвена звезда саопштио да је за утакмицу против Радника, прву после пандемије коронавируса на стадиону Рајко Митић, продато 4.000 улазница преко интернета. Сав приход намењен је у хуманитарне сврхе.

Црвено-бели су раније саопштили да ће за ову утакмицу бити штампано 24.500 улазница по симболичној цени од 75 динара. Преко интернета до сада је продато 4000 улазница, а сав приход од карата ићи у хуманитарне сврхе за помоћ Дечјој клиници у Тиршовој и манастиру Церенска река на Косову и Метохији.

У складу са одлуком о поштовању размака од једног места између гледалаца, половина капацитета стадиона биће пуштена у продају, што значи 24.500 карата. Маракана је довољно велика да и уз такво ограничење може да се направи феноменална атмосфера на трибинама.

Црвено-бели напомињу да ће на овом мечу важити сезонске улазнице, али позивају и и "сезонце" да купе карте на благајнама пошто ће куповина истих имати хуманитарни карактер, а цена је свакако симболична.

Црвена звезда и овом приликом моли публику да поштује све мере и прописе Владе Србије.

Прослава 31. титуле, као и 75. рођендана клуба ће бити у последњем колу на мечу против Пролетера, када се надају да ће бити дозвољено да Маракана буде пунија од оног што се очекује у мечу против Радника.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво