Прва фудбалска утакмица у Србији пред публиком, Инђија жели у историју против Звезде

Прва фудбалска утакмица у Србији са публиком, после пандемије коронавируса, биће одиграна у уторак у Инђији, између домаћина и шампиона Црвене звезде у четвртфиналу Купа Србије.

Сходно препорукама Владе Србије на трибинама ће моћи да буде максимално 1.000 људи, а у редовима Инђије надају се да ће, упркос томе што је Звезда апсолутни фаворит, направити изненађење и ући у историју.

Спортски директор Иван Ивовић изјавио је да очекује још један празник фудбала и да се сви у клубу радују што ће трећи пут ове сезоне одмерити снаге са једним од два највећа српска клуба.

"То је за нас посебан догађај. Претходна два меча била су на веома високом нивоу и успели смо да испарирамо шампиону државе (2:1 за Звезду у Београду и 1:1 у Инђији, прим. аут). За мене је најбитније да пружимо максимум и да храбро уђемо у ову утакмицу. У мечевима са Звездом једноставно не можемо ништа да изгубимо. Јасно је да сви очекују пролазак Звезде у полуфинале Купа и евентуално изненађење било би више него историјско за Инђију. И ту се крије наш мотив", изјавио је Ивовић за клупски сајт.

Утакмица између Инђије и Црвене звезде на програму је у уторак од 17 сати.

У среду се играју три преостала четвртфинала: Чукарички – Раднички Ниш (15 сати), Радник – Сурдулица (17.00), Војводина – Младост Лучани (20.00).

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво