У Црној Гори наставак првенства уз навијаче на трибинама

Фудбалски шампионат Црне Горе биће настављен за викенд, и то са навијачима на трибинама, рекао је председник Владе Душко Марковић. На трибинама ће бити ограничен број публике, уз одговарајуће мере, али није прецизиран број посетилаца на трибинама.

Премијер Црне Горе Душко Марковић потврдио је да ће после 84 дана паузе, у суботу поново почети црногорски фудбалски шампионат и то уз присуство навијача.

"Биће ограничен број публике, уз одговарајуће мере", рекао је Марковић на конференцији за ноинаре.

Одлука о наставку фудбалског првенста и под оваквим условима је прилично неочекивана обзиром на предходне одлуке везане за остале спортове у Црној Гори, преносе тамошњи медији.

Одбојкашки и Рукометни савез Црне Горе су поништили такмичења 22. априла, а иако су у међувремену дозвољени тренинзи, исто је урадио и Кошаркашки савез 14. маја након консултација са клубовима. А бројне лиге широм света донеле су одлуке да ће играти пред празним трибинама највероватније и до краја 2020. године.

У сваком случају, у суботу стартује наставак фудбалске сезоне у Црној Гори под специфичним условима. Будућност је лидер на табели са 11 бодова више од двоструког узастопног шампиона Сутјеске.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво