Матео Гарсија се већ радује првој титули

Фудбалер Црвене звезде Матео Гарсија срећан je што ће своју прву титулу освојити са црвено-белима, a очекује да ће освојити и дуплу круну. Већ у првој утакмици наставка Суперлиге Србије на гостовању против Рада на Бањици Звезда има шансу да победом осигура шампионску титулу.

Млади аргентински фудбалер Матео Гарсија уверен је да ће Црвена звезда већ у првом мечу обезбедити шампионски пехар.

"Тренирамо напорно и верујем да ћемо већ у петак, у утакмици против Рада, и математички освојити титулу. То ће бити моја прва титула у црвено-белом дресу и морам признати да сам много срећан због тога", рекао је Гарсија за клупски сајт.

Екипа Дејана Станковића има високе амбиције и у Купу Србије, а 23-годишњи крилни играч верује у освајање дупле круне.

"Верујем да ми то можемо. Професионалци смо, знамо шта се од нас тражи и желимо да успешно завршимо сезону. Ривал у купу није лак, иако можда ситуација на табели говори другачије. Међутим, ми смо Црвена звезда и у сваким меч улазимо максимално фокусирани, јер је у свакој утакмици императив је победа.", рекао је Гарсија.

Крилни нападач црвено-белиг је посебно истакао да ће му недостајати публика на трибинама и јединствена атмосвера коју стварају навијачи.

„Откако сам дошао, одушевљен сам звездашима. Први меч сам одиграо против Јанг бојса у плеј-офу за Лигу шампиона и већ тада сам био запањен колико добру атмосферу они направе. Такође, били су ту и када није ишло, пратили су нас кроз неке тешке тренутке и својом песмом нам дају ветар у леђа. Биће тешко без њих, али са друге стране то ће бити мотив више, зато што су заслужили да буду поносни на свој клуб и играче."

Суперлига Србије наставља се, после двомесечног прекида изазваног пандемијом коронавируса, утакмицама 27. кола, а Црвена звезда ће бити гост Рада на Бањици.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво